Obama, Clinton eller McCain

Kampen mellan Baracken och Clintonskan fortsätter, men som en av mina mer pålästa (nåja) vänner sa i helgen kommer ingen av dem att gå hela vägen. Usa är tydligen inte redo för varken en afroamerikan eller en kvinnlig president. Han är övertygad att det kommer att bli McCain som vinner presidentvalet 2009. Återstår att se om han har rätt.

Klicka här och klicka här också för att rösta på babilou.se! Sen borde du skriva upp dig för att vara med på Earth hour den 29 mars 2008! Läs om Obamas senaste ”seger” här. Andra bloggar om: , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    torkel ons 27 feb 2008, 13:16

    Den enda utmanare som kan ha en chans mot ärkereaktionären McCain är Mr Obama, allt annat blir en promenad mot The House. Och att ersätta en korkad cowboy med en äkta skjutjärnsman är en stor risk för oss alla. Låtom oss bedja.

  2. Svara
    Lindalein ons 27 feb 2008, 13:29

    Heja Obama! Snälla inte en republikan till.

  3. Svara
    Helena ons 27 feb 2008, 19:39

    Jag tror dessvärre också att det blir McCain som tar hem oavsett vem han möter. Och det är illa.
    /Helena

  4. Svara
    Lamma ons 27 feb 2008, 22:31

    Faktum är ju att Clinton och Obama har snarlika politiska program, det som verkligen skiljer dem åt är förmågan att locka fram dem som under de senaste valen hållit sig undan nämligen de unga.

    Obama har en otrolig dragningskraft (anser jag). Det är något i hans utstrålning som får en att vilja lyssna och det är här jag tror att det stora övertaget mot Clinton finns. Samt det faktum att om Hillary skulle bli president skulle vi möjligen få två presidenter varav den ene skulle vara i form av gamle Bill som verkar ha tappat mkt av sin forna glans.

    Tror inte att det finns på kartan att Mccain slår Obama, USA vill inte ha ytterligare en republikan och framförallt inte en 71 årig gammal stridspitt, de vill ha något nytt och fräscht, jag satsar guldpengen på Obama.

  5. Svara
    Andreas ons 27 feb 2008, 23:02

    Nu ska vi inte glömma bort att McCain har en hjältestatus i staterna, eftersom han satt som kringsfånge under vietnamkriget…. Men man kan ju hoppas på en domkrat 🙂

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.