Att vara med på bild #2

Jag tycker nog att mitt nya utseende på bloggen, såhär när det har ”lagt till sig” i några dagar, faktiskt är ganska okej. För ovanlighetens skull är jag nästan nöjd. Att jag sen ser ut som en surpuppa på bilden uppe i huvudet är ju en annan femma. Jag tenderar i och för sig att se ut som en surpuppa annars också men… efter att ha tagit säkert 15-20 bilder på mig själv där jag ser mer eller mindre bananas ut på varenda en av dem så valde jag den där jag i alla fall nästan ser lite normal ut.

Igår fick jag så ett brev från Vägverket (eller varifrån det nu var) att jag ska förnya mitt körkort. Så det är ju kul att behöva fotografera sig själv igen när jag liksom inte fastnar på bild. På mitt nuvarande körkort ser jag ut som en fromt religiös psykopat med utvecklingsstörda tendenser, så det är ju skönt att få byta ut det kortet. Frågan är hur jag kommer att se ut på den nya bilden?

Du glömmer väl inte att du gör mig extra glad om du röstar på mitt bidrag i omröstningen till Svenska Designpriset … och du kommer till röstningssidan genom att klicka här.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Gus ons 17 sep 2008, 09:32

    Tycker bilden ser ut som en den är tagen ur ett intro till en TV-serie när skådisen alltid vänder sig om och kollar in i kameran! Roligt. Men av minen att döma så är det inte en komedi. 🙂

  2. Svara
    Patrik A ons 17 sep 2008, 11:40

    två röster lagda nu, har några till mail att rösta med så blir några till röster under dagen =)

    håller med Gus gällande bilden, riktig skådisbild, du liknar Jason Statham lite =)

  3. Svara
    A ons 17 sep 2008, 11:44

    Jag gillar din semesterbild, med ballongen…

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.