Aaaaaaaargh!!! (repris)

Ibland känns det som om jag är William ”D-Fens” Foster, precis innan han brakar sönder i Falling Down. Skillnaden är väl att jag inte gör det. Brakar sönder. Än.

Det är den ständigt återkommande reprisen om folk som kör som idioter. Fast på det omvända sättet. Sniglar. Långsamma jävlar. Idioter. Om de inte törs köra bil när det är mörkt så bör de för satan stanna hemma. Den där bazookan jag vill ha monterad på min bil börjar bli dags att skaffa nu. På riktigt.

Idag var det sådär igen. Längst fram låg en salt-bil som körde i 40-50 km/h … på 90-sträckan. Fine. Den är ute och saltar vägarna. Problemet är att det bakom låg 10-15 bilar som smygkör. Vågar inte köra om. Verkar tycka att det är helt okej att köra max 50 på 90-träckor. Bakom dem låg jag och svor högt och ljudligt innan jag fick tillfälle att köra om dem. Stryk borde de ha. Med en bazooka. Och en rostig skruv.

0 kommentarer

  1. Svara
    Jesper ons 14 feb 2007, 22:31

    Haha, jadu. Det hade väl varit något! Själv skulle jag vilja ha en sådan där sak som mördar folk genom stötar, som James Bond hade i Golden Eye 🙂

  2. Svara
    Walla tor 15 feb 2007, 12:56

    hahahaha, vet du Janne att när Lina och jag var ute och käkade middag igår så diskuterade vi din blogg. Och så sa vi ”att nu har han ju iallafall lagt in lite musik klipp och skrivit om musik han lyssnat på genom åren”.
    Jag-” Men det har han slutat med nu, han skrev dom sista åren på en och samma kommentar och sen orkade han inte mer…”
    Lina-”Så imorgon så kommer han att börja skriva om gubbar som kör sakta igen!”
    Jag- ”Japp så blir det nog”

    Hahahaha, inget förutsägbart, kör om gubbarna Janne, eller ska vi kalla dig Karlsson?!!!

  3. Svara
    Janne tor 15 feb 2007, 13:46

    Det är ju ett ständigt återkommande problem! Det var därför jag skrev ”repris” i rubriken … och så tycker jag att det är fint att ni diskuterar mig. Jag finns tydligen i ert medvetande lite när som helst!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.