Hej alla tjockisar!

För tredje gången på mindre än ett år tvingas jag nu att göra nya hål i mitt bälte. Jag tappar tydligen vikt – utan att bry mig det minsta om att röra på mig eller tänka på vad jag äter – och det i november/december som enligt ryktet* ska vara den tiden på året då man är som allra fetast.

Jag tror i och för sig att jag inte låter lika glad i januari/februari. Den tiden på året då jag brukar vara (i alla fall känna mig) som fläskigast.

* Och för att få reda på om det verkligen stämmer har jag skickat frågan till SCB. Jag hoppas att jag får svar från dem ganska snabbt.

BloggRegistret.seGe mig din röst – klicka på den svart/vita här till vänster! Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Lindalein tis 9 dec 2008, 14:57

    Tycker inte om dig nu.

  2. Svara
    Janne tis 9 dec 2008, 16:01

    Joho! Jag som är så omtyckbar.

  3. Svara
    Gus tis 9 dec 2008, 23:23

    Läder töjer sig gärna annars. Hehe…

  4. Svara
    Janne ons 10 dec 2008, 07:22

    Jo, men det är så konstigt, för mina kläder verkar också ha töjt ut sig. Vad som är ännu konstigare är att de senare i vinter verkar dra ihop sig igen.

  5. Svara
    Sofia ons 10 dec 2008, 08:36

    Bara mer Janne att tycka om….

  6. Svara
    CB:t ons 10 dec 2008, 09:30

    Fett ökar förbränningen vilket gör att man går ner i vikt. Kolhydrater (socker och stärkelse) ökar kroppens produktion av insulin (kroppens mest fettskapande hormon) så att vi går upp i vikt. Mer fett, mindre kolhydrater = mindre Janne…

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.